top of page

Over ons

"Ontdek, ervaar en ontwikkel"

Welkom bij Sporthaven, een initiatief van Ludios. In de zomer van 2022 openden wij onze deuren voor inspirerende sportinitiatieven, met als doel een positieve verandering te brengen in het leven van jongeren en de gemeenschap als geheel.

Ons avontuur begon met het idee van 'inclusief sporten', ingediend door Wester Scheffer. Dit idee groeide uit tot een ambitieus project dat draait om inclusiviteit, persoonlijke ontwikkeling en het creëren van een veilige haven voor jongeren. Onze visie is om een gemeenschap te bouwen waarin jongeren zich veilig, gewaardeerd en ondersteund voelen. Door sportactiviteiten aan te bieden, willen we hen helpen hun zelfvertrouwen te vergroten en hun volledige potentieel te bereiken.

Wij geloven in inclusiviteit, veiligheid en plezier als kernwaarden. Onze verschillende zones, waaronder Sport Zone, Battle Zone, Challenge Zone en Champions Zone, bieden een scala aan activiteiten en kansen voor jongeren om zichzelf te ontdekken, te ontwikkelen en te groeien. Met jouw steun en betrokkenheid hopen we onze missie voort te zetten en een positieve impact te hebben op de levens van jongeren en de gemeenschap waarin we actief zijn.

Samen streven we naar een wereld waarin iedereen de kans krijgt om te ontdekken, te ervaren en te ontwikkelen.

De Sporthaven staat voor iedereen open. Door maatwerk creëren wij inclusieve Zones,  waar je in aanraking komt met vernieuwende fysieke, sociaal-affectieve en cognitieve situaties. Waar wij je ondersteunen bij nieuwe ontdekkingen, mooie ervaringen en bovenal persoonlijke ontwikkeling. Welke iedereen mee kan nemen de wereld in.
bottom of page